Reklamationer

 

Reklamationsret

Alle henvendelser vedrørende reklamationer, reparationer og reservedele, bedes sendes til reklamation@bongout.dk, hvor der meget gerne må medsendes et billede af skaden/produktet/reservedelen, der er tale om. Der kan forventes et svar på din henvendelse inden for 5 hverdage.

 

Alle varer, du køber på Bongout.dk eller i en Bon Goût butik, er omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret.
Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden to år efter købet.

 

Hvis din vare går i stykker eller lider af en mangel, skal du henvende dig inden for rimelig tid fra modtagelse af varen. Dette gælder uanset, hvor i landet varen er købt samt varer, der er købt i vores webshop.
Husk at medbringe din bon eller din ordrebekræftelse. 

 

Skader opstået på grund af forkert brug eller behandling er ikke omfattet af garantien. Garantien dækker ikke transportskader på kufferter og tasker opstået under f.eks. fly- eller bustransport. Sådanne skader skal dækkes af tranportørens forsikring (flyselskab, busselskab, rejsearrangør…) Derudover dækker garantien ikke, hvis man på grund af glemt kode på kufferter, har brudt låsen op og skal have påsat en ny.

Af denne grund tilråder Bon Goût, at man efterser sin bagage grundigt ved modtagelsen fra transportøren. Hvis deres bagage er beskadiget, skal De straks indgive krav mod transportøren, så De kan modtage passende kompensation. Bon Goût anbefaler, at De altid tjekker din bagage, inden De forlader lufthavnen.