Udlev dine rejsedrømme med en kuffert fra Bon Goût

Singapore kuffertVi forhandler et bredt udvalg af kufferter i markedets højeste kvalitet og du finder kufferter hos os i alle størrelser.

Det er op til dig, om du vil rejse let og udelukkende have en kabinetrolley eller håndbagage kuffert med på farten, eller du rejser til den anden side af jorden, og har brug for en større rejsekuffert eller en trolley kuffert med mere bagage på turen.

Ikke nok med, at vi forhandler vort egen mærke Bon Goût, vi fører vi også både Samsonite og American Tourister.

Alle vore egne kufferter er dansk designet og kommer i et bredt udvalg af farver og mønstre.

Vi har med garanti en kuffert på lager, der matcher dine rejsedrømme.

Ønsker du at have et fuldt sæt af kufferter, kan du finde sæt af to eller tre som passer perfekt, hvis du skal ud og rejse med familien.

Tilbehør til din kuffert

Kuffert fra SamsoniteAlle vores kufferter overholder de internationale regler og standarder på området, så du er garanteret, at din kuffert kommer sikkert gennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen.

Det gælder eksempelvis størrelsesmål såvel som den lovpligtige TSA-lås, hvis du rejser uden for Europa, særligt til USA. Den er med til at holde din kuffert og dine sager sikre, hvis toldmyndighederne ønsker at tage et kig.

Hos Bon Goût finder du desuden en lang række praktisk tilbehør til din kuffert, eksempelvis tidløse kuffertmærker samt kuffert vægt. Så undgår du en ubehagelig og ikke mindst bekostelig overraskelse, når du står i lufthavnen, og skal afsted.