Udlev dine rejsedrømme med en kuffert fra Bon Goût

Vi forhandler et bredt udvalg af kufferter i markedets højeste kvalitet og du finder hos os kufferter i alle størrelser. Det er op til dig, om du vil rejse let og udelukkende have en kabinetrolley med på farten eller om du rejser om på den anden side af jorden og har brug for langt mere bagage på turen. Ikke nok med, at vi forhandler vores egne mærker, så fører vi også både Samsonite og American Tourister.

 

Alle vore egne kufferter er dansk designet og kommer i et bredt udvalg af farver og mønstre, så vi har med garanti en kuffert på lager, der passer til dine rejsedrømme. Ønsker du at have et fuldt sæt af matchende kufferter, kan du finde sæt af to eller tre som passer perfekt hvis du skal ud og rejse med familien.

Tilbehør til din kuffert

Alle vores kufferter overholder de internationale reguleringer og standarder på området, så du er garanteret, at din kuffert kommer sikkert gennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen. Det gælder eksempelvis størrelsesmål såvel som den lovpligtige TSA-lås, hvis du rejser uden for Europa, særligt til USA. Den er med til at holde din kuffert og dine sager sikre, hvis toldmyndighederne ønsker at tage et kig.

 

Hos Bon Goût finder du desuden en lang række praktisk tilbehør til din kuffert, eksempelvis tidløse kuffertmærker samt vægt til din kuffert. Så undgår du en ubehagelig og ikke mindst bekostelig overraskelse, når du står i lufthavnen.

 

 

Se tilbehør her. Læs også om vores Letvægtskufferter - Trolley kufferter og Samsonite kufferter.