Trolley kuffert

Skal du ud at rejse, er en trolley kuffert stort set uundværlig. Den kan nemt rumme dit tøj og andre personlige ting, samtidig med, at den er meget nem at transportere, da du nemt kan trække den efter dig.

 

Vi fører et stort udvalg af forskellige trolley kufferter, og du kan dermed nemt finde den, der passer til dit behov. Vi har små trolley kufferter, som du må medtage som kabinebagage hos langt de fleste flyselskaber, mellemstore trolley kufferter, der passer godt til en ferie af en eller to ugers varighed og til sidst har vi store trolley kufferter, hvor du kan pakke til den lange ferie eller til hele familien.

 

Er du interesseret i at købe flere kufferter på en gang, har vi flere sæt, hvor du får trolley kufferter i to eller tre størrelser. Se dem her.

Vælg den trolley kuffert der passer til dig

Vi har trolley kufferter fra en lang række forskellige mærker inklusiv vores eget. Fælles for dem alle er, at de er kendt for at lave kufferter af en høj kvalitet. Det er med til at gøre, at du får en kuffert, der kan holde i mange år fremover. Vi har blandt andet kufferter fra Samsonite og American Tourister.

 

Vores trolley kuffert kommer både med en blød og en hård skal. Med de to typer af skal har du mulighed for at vælge den, som du foretrækker og den som passer til dit rejsebehov og mønster. Vi har også trolley kufferter i flere forskellige farver. Hvis du ofte tjekker din kuffert ind, kan det være rart, at den er i en farve, så den er nem at kende, når den ruller ud på bagagebåndet. Det kan spare dig for meget tid med de mange kufferter på båndet.

 

 

Læs mere om lignende kufferter Letvægtskuffert eller Samsonite kuffert. Måske du skal have en ny Toilettaske med.